Piept de curcan umplut cu felii de ceapa coapte
8 septembrie 2014
Rețete cu carne
Deşi mulţi preferă carnea de porc, noi vă propunem o reţetă delicioasă cu carne de curcan.
Ingrediente
800 g file de curcan 1 ceapă, tocată fin 2 cepe, tăiate în felii groase, împreună cu pielea interioară 1 căţel de usturoi, tocat mărunt 1 linguriţă de seminţe de fenicul 1 lingură ulei de măsline 300 g cârnaţi cruzi 1 cană pesmet alb 2 linguri pătrunjel tocat 1 lămâie 1 ou 100 g slănină (bacon) 1 lingură făină 200 ml vin alb sec sau 50 ml vermut 400 ml supă de pui
Mod de preparare
Pentru a prepara umplutura, se încălzeşte uleiul şi se găteşte în el ceapa, usturoiul (ambele tocate) şi seminţe de fenicul...află reţeta AICI