Piept de pui cu legume

19 mai 2017   Rețete cu carne

Cu ce poate fi asezonat un piept de pui apetisant, dacă nu cu o porţie de legume gustoase? Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o propunem astăzi!

Ingrediente

1-2 linguri ulei

4 bucăţi piept de pui

100 g pesmet

25 g unt

1 căţel de usturoi, pisat

pătrunjel

sare

piper

legume verzi, pentru servire

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Ungi bucăţile de pui cu puţin ulei. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Le dai prin pesmet. Aşezi într-o tavă şi dai la cuptor, aproximativ 20-25 de minute.

Pisezi untul la temperatura camerei şi îl amesteci cu usturoiul şi pătrunjel, după gust. Dai la rece 5-10 minute, până se întăreşte şi se întrepătrund aromele. Torni peste pui şi mai dai la cuptor, 5 minute. Serveşti cu legume verzi sotate, opţional.

Sursa https://realfood.tesco.com

Mai multe