Piept de pui cu legume
Cu ce poate fi asezonat un piept de pui apetisant, dacă nu cu o porţie de legume gustoase? Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o propunem astăzi!
Ingrediente
1-2 linguri ulei
4 bucăţi piept de pui
100 g pesmet
25 g unt
1 căţel de usturoi, pisat
pătrunjel
sare
piper
legume verzi, pentru servire
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Ungi bucăţile de pui cu puţin ulei. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Le dai prin pesmet. Aşezi într-o tavă şi dai la cuptor, aproximativ 20-25 de minute.
Pisezi untul la temperatura camerei şi îl amesteci cu usturoiul şi pătrunjel, după gust. Dai la rece 5-10 minute, până se întăreşte şi se întrepătrund aromele. Torni peste pui şi mai dai la cuptor, 5 minute. Serveşti cu legume verzi sotate, opţional.
Sursa https://realfood.tesco.com