Piept de pui cu legume, la cuptor
Prepară o masă sănătoasă cu piept de pui şi legume, la cuptor, pe care o va aprecia întreaga familie.
Ingrediente
2 linguri oţet
2-3 linguri ulei
1 lingura usturoi pisat
1 lingură condimente pentru friptură
1 linguriţă sare
4 bucăţi piept de pui
4 roşii, tăiate pe jumătate
2 zucchini
1 ardei gras roşu
1 ceapă, feliată
530 g fasole albă
50 g parmzan ras
busuioc
sare
piper
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Într-un bol, amesteci uleiul, oţetul, usturoiul, condimentele pentru friptură, sare şi piper, după gust. Pui două linguri din compoziţie separat. Adaugi în ea carnea de pui. Acoperi şi dai la rece.
În condimentele rămase aşezi bucăţelele de zucchini, ardeiul gras feliat, ceapa şi fasolea, spălată şi scursă. Amesteci şi dai la cuptor într-o tava, timp de 15 minute. Completezi cu puiul şi mai dai la copt, aproximativ 20-25 de minute. Serveşti cu parmezan şi busuioc, după gust.
Sursa https://www.bettycrocker.com