Piept de pui cu legume, la cuptor

29 mai 2017   Rețete cu carne

Prepară o masă sănătoasă cu piept de pui şi legume, la cuptor, pe care o va aprecia întreaga familie.

Ingrediente

2 linguri oţet

2-3 linguri ulei

1 lingura usturoi pisat

1 lingură condimente pentru friptură

1 linguriţă sare

4 bucăţi piept de pui

4 roşii, tăiate pe jumătate

2 zucchini

1 ardei gras roşu

1 ceapă, feliată

530 g fasole albă

50 g parmzan ras

busuioc

sare

piper

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Într-un bol, amesteci uleiul, oţetul, usturoiul, condimentele pentru friptură, sare şi piper, după gust. Pui două linguri din compoziţie separat. Adaugi în ea carnea de pui. Acoperi şi dai la rece.

În condimentele rămase aşezi bucăţelele de zucchini, ardeiul gras feliat, ceapa şi fasolea, spălată şi scursă. Amesteci şi dai la cuptor într-o tava, timp de 15 minute. Completezi cu puiul şi mai dai la copt, aproximativ 20-25 de minute. Serveşti cu parmezan şi busuioc, după gust.

Sursa https://www.bettycrocker.com

Mai multe