Piept de pui cu legume verzi
Primăvara legumele se găsesc la tot pasul, aşa că este păcat să nu le foloseşti cât mai des în bucătărie, în preparatele tale. Combină-le cu o friptură din piept de pui, pentru o masă uşoară şi sănătoasă.
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui
40 g unt
1 ceapă, tocată
vin alb, opţional
400 g mazăre păstai
250 g sparanghel
1 căţel de usturoi, pisat
coaja rasă de la 1/2 lamaie
mărar
sare, după gust
piper, după gust
Mod de preparare
Condimentezi carnea de pui cu sare şi piper, pe ambele părţi. O rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei, aproximativ 6-8 minute, până îşi schimbă culoarea. Dai deoparte.
În aceeaşi tigaie, în restul de unt, căleşti ceapa, păstăile şi sparanghelul, 2-4 minute. În ultimul minut, presari usturoiul, pentru a nu se arde. Condimentezi cu sare şi piper. Serveşti cu pieptul de pui şi coaja de lămâie.
Sursa http://www.countryliving.com