Piept de pui cu orez

27 aprilie 2017   Rețete cu carne

Atunci când nu ştii cu ce garnitură să mai găteşti o friptură din piept de pui, încearcă reţeta cu orez, la care adaugi felii de lămâie şi pătrunjel, pentru un plus de savoare.

Ingrediente

4 bucăţi piept de pui

30 g unt

sare, după gust

piper, după gust

mix de condimente, opţional

250 g orez

500 ml supă de pui

zeama de la 1 lămâie

felii de lămâie, pentru servire

pătrunjel

Mod de preparare

Condimentezi pieptul de pui cu sare, piper şi alte condimente, pe ambele părţi. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin unt, timp de 2-3 minute. Dai deoparte.

În aceeaşi tigaie, adaugi orezul, supa de pui, zeama de lămâie şi alte condimente, dacă doreşti. Aşezi bucăţile de carne deasupra, acoperi, şi laşi pe foc aproximativ 20-25 de minute, până când supa a scăzut aproape de tot. Serveşti cu felii de lămâie şi pătrunjel tocat.

Sursa http://www.lecremedelacrumb.com

Mai multe