Piept de pui cu roşii cherry, la cuptor

18 mai 2017   Rețete cu carne

Pieptul de pui la cuptor, pregătit cu puţin pesmet, pentru a fi mai crocant, este de-a dreptul delicios. Adaugă-i câteva roşii cherry, pentru un plus de savoare.

Ingrediente

600 g piept de pui

2-3 linguri cremă de brânză

1 căţel de usturoi, pisat

1-2 linguri ulei

1 lingură pesmet

250 g roşii cherry

pătrunjel

sare

piper

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Ungi bucăţile de piept de pui cu puţină cremă de brânză, în mod egal. Torni puţin ulei, apoi presari pesmetul uniform. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Aşezi într-o tavă. Adaugi roşiile cherry. Dai la cuptor, timp de 20 de minute, sau până când puiul îşi schimbă culoarea. Serveşti cu frunze de pătrunjel, dacă doreşti.

Sursa https://realfood.tesco.com

Mai multe