Piept de pui cu roşii şi caşcaval

18 ianuarie 2017   Rețete cu carne

Bruschetele cu piept de pui sunt varianta ideală pentru o cină gustoasă, dar în acelaşi timp foarte uşor de preparat.

De ce ai nevoie pentru piept de pui cu roşii şi caşcaval

3-4 roşii potrivite

2 caţei mici de usturoi, pisaţi

ceapă roşie, după gust

busuioc, după gust

1 lingură ulei de măsline

1 lingură oţet de mere

sare şi piper, după gust

80 g caşcaval, tăiat cubuleţe

4-5 bucăţi piept de pui

Cum se prepară piept de pui cu roşii şi caşcaval

Amestecă ceapa, uleiul de măsline, oţetul, sarea şi piperul într-un bol. Taie roşiile cubuleţe şi pune-le într-un vas separat. Presară peste ele usturoiul, busuiocul şi extra sare şi piper, după gust. Lasă-le aşa 10 minute, apoi uneşte conţinuturile.

Condimentează pieptul de pui şi găteşte-l pe grătar câte 2 minute pe fiecare parte, sau până când este bine făcut. Pune peste pui roşiile şi taie bucăţi de caşcaval.

Sursa http://www.skinnytaste.com

Mai multe