Piept de pui cu tăieţei
12 octombrie 2015
Rețete cu carne
Un fel de mâncare rapid, perfect pentru o cină uşoară, dar săţioasă.
Ingrediente
1 piept de pui
250 g tăieţei sau tagliatelle
1 ardei gras roşu
1 ardei gras galben
3-4 roşii cireşele
2 linguri ulei de măsline
2 linguri susan
sare
zeama de la 1/2 lămâie
Timp de preparare: 20 min Dificultate: mică
Mod de preparare
Speli pieptul de pui, îl cureţi de piele, îl frigi pe grătar şi îl tai fâşii de un deget grosime. Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, le scurgi şi le pui într-un vas.
Tai ardeii julien şi-i amesteci cu pastele, condimentezi cu sare, pui puţin ulei şi zeama de lămâie, adaugi bucăţelele de carne, susanul şi roşiile tăiate jumătăţi şi amesteci.