Piept de pui în bacon
5 octombrie 2015
Rețete cu carne
Combinaţia dintre pieptul de pui suculent şi baconul crocant va aduce un plus de savoare oricărui aperitiv. Învaţă cum se prepară piept de pui în bacon.
De ce ai nevoie pentru piept de pui în bacon
2 piepţi de pui
12 felii bacon
12 frunze de busuioc
3 linguri muştar
2 linguri vin alb
1 praf de sare
piper
Cum se prepară piept de pui în bacon
Dai drumul la cuptor. Tai pieptul de pui în 12 cuburi şi-l amesteci cu muştarul, vinul şi sare şi piper după gust. Ţii la marinat 30 de minute. Înfăşori fiecare bucată într-o felie de bacon împreună cu o frunză de busuioc. Aşezi pieptul de pui într-o tavă cu hârtie de copt şi-l dai la cuptor 30 de minute.
Sursa foto http://ifoodblogger.com