Piept de pui în bacon

5 octombrie 2015   Rețete cu carne

Combinaţia dintre pieptul de pui suculent şi baconul crocant va aduce un plus de savoare oricărui aperitiv. Învaţă cum se prepară piept de pui în bacon.

De ce ai nevoie pentru piept de pui în bacon

2 piepţi de pui

12 felii bacon

12 frunze de busuioc

3 linguri muştar

2 linguri vin alb

1 praf de sare

piper

Cum se prepară piept de pui în bacon

Dai drumul la cuptor. Tai pieptul de pui în 12 cuburi şi-l amesteci cu muştarul, vinul şi sare şi piper după gust. Ţii la marinat 30 de minute. Înfăşori fiecare bucată într-o felie de bacon împreună cu o frunză de busuioc. Aşezi pieptul de pui într-o tavă cu hârtie de copt şi-l dai la cuptor 30 de minute.

Sursa foto http://ifoodblogger.com

http://ifoodblogger.com

Mai multe