Piept de pui în crustă de smântână
10 iulie 2014
Rețete cu carne
Piept de pui în crustă de smântână, o reţetă pe care nu trebuie să o rataţi.
Ingrediente
800 g piept de pui 2 linguri cu vârf de făină 450 ml de lapte integral 50 gr. unt sare piper nucşoară 2 sau 3 ouă pesmet
Mod de preparare
Pieptul de pui se spală bine şi se întinde pe un fund, după care se taie în jumătăţi de-a lungul. Acestea se taie din nou în jumate, dar se pot de asemenea lăsa întregi, dacă nu vi se par prea mari.
Într-o tigaie pe foc, se pun 2 linguri de ulei şi se prăjesc bucăţile de carne doar un minut pe fiecare parte. După ce aţi făcut asta, bucăţile de piept de pui se scot afară şi se întind pe prosoape din hârtie pentru a absorbi uleiul...citeşte continuarea AICI