Piept de pui în crustă de smântână

10 iulie 2014   Rețete cu carne

Piept de pui în crustă de smântână, o reţetă pe care nu trebuie să o rataţi.

Ingrediente

800 g piept de pui 2 linguri cu vârf de făină 450 ml de lapte integral 50 gr. unt sare piper nucşoară 2 sau 3 ouă pesmet

Mod de preparare

Pieptul de pui se spală bine şi se întinde pe un fund, după care se taie în jumătăţi de-a lungul. Acestea se taie din nou în jumate, dar se pot de asemenea lăsa întregi, dacă nu vi se par prea mari.

Într-o tigaie pe foc, se pun 2 linguri de ulei şi se prăjesc bucăţile de carne doar un minut pe fiecare parte. După ce aţi făcut asta, bucăţile de piept de pui se scot afară şi se întind pe prosoape din hârtie pentru a absorbi uleiul...citeşte continuarea AICI

AICI

Mai multe