Piept de pui în sos cremos

22 mai 2017   Rețete cu carne

Ai nevoie de doar câteva ingrediente pentru a pregăti o masă delicioasă cu piept de pui, în sos cremos, pe care îl poţi servi alături de o porţie de paste. Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o propunem astăzi!

Ingrediente

450 g piept de pui

4 linguri unt

1 cană smântână pentru gătit

2 linguriţe praf de chili

2 linguriţe usturoi granulat

sare

piper

pătrunjel

paste, opţional

Mod de preparare

Într-un bol, combini praful de chili, usturoiul, sare şi piper, după gust, şi condimentezi pieptul de pui cu amestecul. Rumeneşti carnea într-o tigaie, în 2 linguri de unt, 4-5 minute, pe fiecare parte, până îşi schimbă culoarea. Dai deoparte.

În aceeaşi tigaie, torni smântâna şi amesteci. Dai flacăra mai mare şi ţii pe foc, până dă în clocot. Reduci flacăra şi mai ţii smântâna până scade la jumătate. Încorporezi celelalte 2 linguri de unt. Condimentezi cu sare, după gust. Pui din nou bucăţile de carne în tigaie. La final, serveşti cu pătrunjel şi paste, dacă vrei.

Sursa https://www.pillsbury.com

Mai multe