Piept de pui la tigaie
Rapid şi simplu de preparat, pieptul de pui la tigaie este un deliciu dacă îl asezonezi cu ingredientele potrivite. Iată ce reţetă îţi propunem:
De ce ai nevoie pentru a pregăti piept de pui la tigaie
4 bucăţi piept de pui cu piele
Sare şi piper, după gust
2 linguri ulei de măsline
Cimbru după gust
1 jumătate legătură pătrunjel, tăiată mărunt
½ lingură oţet de mere
50 g unt, tăiat în cubuleţe mici
1 lingură supă de pui sau apă caldă
Cum pregateşti pieptul de pui la tigaie
Condimentează pieptul de pui pe ambele părţi cu sare şi piper.
Încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu, apoi aşează bucăţile de piept de pui pe partea cu piele. Presară peste ele cimbrul şi pătrunjelul, tocat mărunt. Întoarce-le pe partea cealaltă după aproximativ 5 minute. Mai lasă-le la făcut încă 5 minute, timp în care adaugi oţetul de mere şi untul. Scutură tigaia încet până când untul începe să se topească, încă 2-3 minute. La final, îngroaşă puţin sosul format cu o lingură de supă de pui sau apă caldă.
Sursa http://allrecipes.com