Piept de pui umplut

23 mai 2017   Rețete cu carne

Dacă îţi place combinaţia de brânză şi carne, încearcă o reţetă de piept de pui umplut, care te va cuceri de la prima degustare!

Ingrediente

100 g brânză de capră

550 g piept de pui file

8 fâşii de şuncă afumată

2-3 linguri ulei

sare

piper

usturoi granulat

felii de ceapă, opţional

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Crestezi fiecare bucată de pui pe lungime, dar nu până la capăt. Umpli buzunarele formate cu brânză de capră mărunţită şi usturoi granulat, după gust. Adaugi felii de ceapă, dacă vrei. Înfăşori în câte două felii de şuncă. Răsuceşti la capete sau securizezi cu o scobitoare, pentru a nu se desface.

Condimentezi cu sare şi piper. Ungi bucăţile de carne cu puţin ulei. Le aşezi într-o tava şi dai la cuptor, aproximativ 20-25 de minute. Serveşti imediat.

Sursa https://realfood.tesco.com

Mai multe