Pilaf cu pui

26 ianuarie 2017   Rețete cu carne

De ce ai nevoie pentru a pregăti pilaf cu pui

2 linguri ulei

1 ceapă, tăiată felii

10 g turmeric, opţional

200 g orez

80 g mazăre

100 g fasole verde

4 bucăţi piept de pui

560 ml apă

125 g iaurt

2 felii de lămâie

piper, după gust

Cum prepari pilaful cu pui

Într-o oală pui o lingură de ulei şi căleşti ceapa timp de 3 minute, la foc mediu. Adaugi şi turmericul şi continui să amesteci pentru încă 1 minut. Pui orezul şi torni apa. Acoperi şi găteşti aproximativ 12 minute. Iei de pe foc şi combini cu mazărea şi fasolea verde. Laşi deoparte pentru 5 minute.

Între timp, ungi bucăţile de piept de pui cu uleiul rămas. Îl găteşti pe grătar timp de 7 minute pe fiecare parte. Pui la răcit 5 minute.

Alături puiul orezului şi asezonezi cu iaurt şi feliile de lămâie. Serveşti imediat.

Sursa http://www.taste.com.au

Mai multe