Pizza cu salam şi caşcaval

30 mai 2018   Rețete cu carne

Vrei să prepari o pizza salam şi caşcaval? Nimic mai simplu! Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie şi paşii pe care trebuie să-i urmezi!

Ingrediente pentru pizza cu salam  şi caşcaval

100 g ciuperci

200 g caşcaval

100 g salam uscat

50 g ketchup,

½ ardei gras

oregano

ulei de măsline

Pentru blat

50 ml apă caldă

1/2 linguriţă zahăr

1 plic drojdie

250 g făină

3 linguri ulei de măsline

1/2 linguriţă sare

Mod de preparare pizza cu salam şi caşcaval

Amesteci drojdia cu o lingură de făină, zahărul şi apa, până obţii o pastă. O laşi 10 minute, până se umflă. Pui făina într-un castron, torni în mijloc amestecul de drojdie, uleiul şi sarea şi frămânţi bine. Întinzi aluatul, îl pui într-o tavă unsă şi tapetată.

Ungi blatul cu ketchup, pui salamul felii, ciupercile şi ardeiul tăiate rondele şi presari caşcaval. Coci în cuptorul încins circa 15 minute şi când este gata presari oregano şi puţin ulei de măsline.

Mai multe