Pizza cu salam şi caşcaval
Vrei să prepari o pizza salam şi caşcaval? Nimic mai simplu! Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie şi paşii pe care trebuie să-i urmezi!
Ingrediente pentru pizza cu salam şi caşcaval
100 g ciuperci
200 g caşcaval
100 g salam uscat
50 g ketchup,
½ ardei gras
oregano
ulei de măsline
Pentru blat
50 ml apă caldă
1/2 linguriţă zahăr
1 plic drojdie
250 g făină
3 linguri ulei de măsline
1/2 linguriţă sare
Mod de preparare pizza cu salam şi caşcaval
Amesteci drojdia cu o lingură de făină, zahărul şi apa, până obţii o pastă. O laşi 10 minute, până se umflă. Pui făina într-un castron, torni în mijloc amestecul de drojdie, uleiul şi sarea şi frămânţi bine. Întinzi aluatul, îl pui într-o tavă unsă şi tapetată.
Ungi blatul cu ketchup, pui salamul felii, ciupercile şi ardeiul tăiate rondele şi presari caşcaval. Coci în cuptorul încins circa 15 minute şi când este gata presari oregano şi puţin ulei de măsline.