Porc cu ananas

8 octombrie 2015   Rețete cu carne

Azi vă răsfăţă cu o reţetă specială. Atât de specială, că vei fi tentat să o prepari numai la ocazii speciale.

Ingrediente

300 g carne macră de porc

150 g ananas tăiat

2 linguri cu bulion

2 linguri cu ulei

1 legătură pătrunjel sau coriandru

sare

piper, după gust

Mod de preparare Speli şi tai carnea bucăţi mici. Încingi uleiul într-o cratiţă şi pui carnea să se rumenească pe toate părţile. După ce a devenit albă, adaugi ananasul, îl laşi să se rumenească şi el pe toate părţile şi torni apă cât să acopere ingredientele.

Laşi să fiarbă sub capac. Verifici dacă s-a fiert carnea şi dacă e fiartă pui bulionul desfăcut cu puţină apă. Potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să fiarbă 5 minute. Iei vasul de pe foc şi presari verdeaţa tăiată.

Mai multe