Pui aromat cu usturoi şi lămâie

7 decembrie 2017   Rețete cu carne

O reţetă simplă, cu ingrediente la îndemână, puiul aromat cu usturoi şi lămâie este pur şi simplu delicios.

Ingrediente

4 bucăţi piept de pui

60 ml ulei

zeama de la ½ lămâie

2 linguriţe usturoi pisat

boia, după gust

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Pui aromat cu usturoi şi lămâie

Tai bucăţile de pui felii mai mici. Le aranjezi într-o tavă. Într-un bol, amesteci uleiul, zeama de lămâie, usturoiul, boia şi pătrunjel. Potriveşti de gust cu sare şi piper.

Torni sosul obţinut peste carne. Laşi la marinat 1 oră. Rumeneşti puiul pe grătar sau într-o tigaie tip grill 3-4 minute, pe fiecare parte. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa https://www.homeandplate.com

https://www.homeandplate.com

Mai multe