Pui cu ardei gras la tavă

12 ianuarie 2017   Rețete cu carne

Combinaţia de ardei gras şi pui este foarte gustoasă. Şi dacă mai vrei alte motive care să te convingă să te îndrăgosteşti de această mâncare, află că este o reţetă sănătoasă, cu puţine grăsimi şi puţini carbohidraţi.

Ingrediente

450 g piept de pui, tăiat felii subţiri 1 ardei gras roşu, tăiat fâşii 1 ardei gras galben, tăiat fâşii 1 ceapă, tăiată 60 ml ulei 2 linguriţe chili pudră 1 linguriţă chimion măcinat ½ linguriţă usturoi pudră 1 praf de fulgi de ardei iute 1 linguriţă sare ½ linguriţă piper măcinat

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la foc mare. Într-un bol, combini uleiul, pudra de chili, chimionul, fulgii de ardei iute, usturoiul pudră, sarea şi piperul, până se omogenizează. Pui într-o tavă de copt fileurile de piept de pui şi legumele şi torni compoziţia de ulei. Amesteci toate ingredientele şi le întinzi uniform. Dai tava la cuptor 25-30 de minute, până când carnea este pătrunsă, iar legumele sunt moi şi au marginea crocantă. Serveşti imediat, cu tortilla şi smântână, dacă vrei.

Sursa + foto: laughingspatula.com

laughingspatula.com

Legume la tigaie cu pui FOTO

Legume la tigaie cu pui FOTO

Aripioare de pui fragede cu miere şi usturoi

Aripioare de pui fragede cu miere şi usturoi

Piept de pui cu ciuperci şi rozmarin

Piept de pui cu ciuperci şi rozmarin

Mai multe