Pui cu broccoli şi parmezan, la cuptor

15 iunie 2017   Rețete cu carne

Puiul la cuptor este delicios şi poate fi pregătit atât la prânz cât şi la cină. Încearcă reţeta cu broccoli şi parmezan pe care ţi-o propunem astăzi, care nu va rezista prea mult în farfurie.

Ingrediente

4-5 bucăţi piept de pui

2 linguri ulei

350 g broccoli

2 căţei de usturoi, pisaţi

pătrunjel tocat, după gust

50 g parmezan ras

2 linguri usturoi pudră

sare şi piper

Mod de preparare

Într-un bol combini usturoiul pudră, sare şi piper, după gust. Încalzeşti cuptorul la 220 °C. Aşezi bucăţile de piept de pui împreună cu bucheţelele de broccoli, într-o tavă, unsă cu 1 lingură de ulei. Torni uleiul rămas peste broccoli. Presari condimentele.

Dai la cuptor, timp de aproximativ 30 de minute. Într-un vas, amesteci usturoiul, parmezanul şi patrunjel, după gust. Preasri compoziţia peste fiecare bucată de carne. Mai dai la cuptor încă 3 minute, până ce brânza se topeşte. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa http://www.delish.com

Mai multe