Pui cu ciuperci şi smântână la cuptor
Ştim că e cald afară şi nu pre ai chef să petreci mult timp în bucătărie, dar îţi garantăm că dacă vrei să prepari această reţetă, totul va fi simplu: timp scurt de preparare, bagi la cuptor şi, cel mai important, e foarte delicioasă.
Ingrediente
1 pui, tăiat în 8 bucăţi, fără piele făină 1 ceapă mică, tocată mărunt 400 g ciuperci proaspete (în acest caz, ciuperci maro) 300g smântână 300ml supă de legume - cub (sau de apă) 1 lingură făină 1 lingură sos Pesto piper negru
Mod de preparare
Se spală bine carnea de pui şi se lasă la scurs. Pe un fund din lemn, se taie carnea în 8 bucăţi şi se elimină pielea, după care se presară cu sare şi piper. Puteţi folosi bucăţi de piept de pui, dar şi copan sau alte părţi, după cum se vede în imagine. Se împrăştie făina şi se dă carnea prin ea pe toate părţile....citeşte continuarea AICI