Pui cu fasole şi roşii

31 martie 2017   Rețete cu carne

Dacă ai poftă de o porţie de pulpe de pui, dar nu ştii cum să le mai găteşti, încearcă o reţetă cu fasole albă şi roşii, extrem de gustoasă.

De ce ai nevoie pentru a pregăti pui cu fasole şi roşii

400 g fasole albă

350 g roşii cherry

cimbru proaspăt, după gust

oregano, după gust

2 căţei de usturoi, pisaţi

2 linguri ulei de măsline

boia, după gust

6 pulpe de pui

sare, după gust

piper, după gust

Cum pregăteşti pui cu fasole şi roşii

Încălzeşti cuptorul la 220 de grade. Într-o tavă, amesteci boabele de fasole, roşile, usturoiul, 1 lingură de ulei de măsline şi restul condimentelor, după gust.

Aşezi pulpele de pui deasupra şi le ungi cu uleiul rămas. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 35-40 de minute, până când carnea este bine făcută. Serveşti cu frunze de oregano.

Sursa https://www.realsimple.com

Mai multe