Pui cu fasole şi roşii
Dacă ai poftă de o porţie de pulpe de pui, dar nu ştii cum să le mai găteşti, încearcă o reţetă cu fasole albă şi roşii, extrem de gustoasă.
De ce ai nevoie pentru a pregăti pui cu fasole şi roşii
400 g fasole albă
350 g roşii cherry
cimbru proaspăt, după gust
oregano, după gust
2 căţei de usturoi, pisaţi
2 linguri ulei de măsline
boia, după gust
6 pulpe de pui
sare, după gust
piper, după gust
Cum pregăteşti pui cu fasole şi roşii
Încălzeşti cuptorul la 220 de grade. Într-o tavă, amesteci boabele de fasole, roşile, usturoiul, 1 lingură de ulei de măsline şi restul condimentelor, după gust.
Aşezi pulpele de pui deasupra şi le ungi cu uleiul rămas. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 35-40 de minute, până când carnea este bine făcută. Serveşti cu frunze de oregano.
Sursa https://www.realsimple.com