Pui cu lămâie

4 noiembrie 2014   Rețete cu carne

Lămâia poate da un gust deosebit atât prăjiturilor, cât şi preparatelor din carne. Iat-o în combinaţie cu carne de pui.

Ai nevoie de

3 pulpe de pui

1 piept de pui

Sare, piper, după gust

2 linguri ulei de măsline

3 lămâi, tăiate în 4

1 lingură rozmarin

3 cartofi tăiaţi

1 cană vin alb

1 cană supă de pui

2 linguri pătrunjel tocat

Condimentează puiul cu sare şi piper. Încinge uleiul în tigaie şi prăjeşte 8 minute puiul pe toate părţile. După ce ai scos puiul, pune lămâile tăiate şi găteşte-le 2-3 minute. Amestecă toate îngredientele înafară de cartofi şi pune-le într-o tavă. Stoarce lămâile şi dă tava la cuptor. Când furculiţa intră cu uşurinţă în carne adaugă cartofii. Înainte să serveşti presari pe deasupra pătrunjel tocat.

Sursa foto http://www.sallypasleyvargas.com

http://www.sallypasleyvargas.com

Mai multe