Pui cu lămâie şi capere

19 iunie 2017   Rețete cu carne

O masă simplă, uşor de preparat, care te va cuceri de la prima degustare, puiul cu lămâie şi capere este un preparat ideal pentru un prânz rapid sau cină şi poate fi servit alături de garnitura preferată.

Ingrediente

4 bucăţi piept de pui

1 linguriţă oregano

1 linguriţă usturoi pisat

2 linguri vin alb

1-2 linguri ulei

1 lămâie, feliată

3 linguri capere

frunze de busuioc, după gust

sare şi piper

Mod de preparare

Condimentezi bucăţile de piept de pui cu oregano, sare şi piper, după gust. Căleşti usturoiul într-o tigaie, la temperatură medie, împreună cu caperele şi feliile de lămâie. Torni vinul. Amesteci aproximativ 3-5 minute.

Adaugi carnea şi busuiocul. Rumeneşti pe ambele părţi, aproximativ 6-8 minute, până îşi schmbă culoarea. Serveşti cu busuioc, dacă vrei.

Sursa http://www.lecremedelacrumb.com

Mai multe