Pui cu quinoa şi parmezan, reţeta pas cu pas FOTO

31 mai 2017   Rețete cu carne

Quinoa este una dintre cele mai bune surse de proteine vegetale, cu un gust foarte bun. Dacă nu ai încercat-o până acum, îţi recomandăm o reţetă delicioasă cu pui şi parmezan.

Ingrediente

170 g quinoa

1 lingură mix de condimente

1 lingură ulei

2 bucăţi piept de pui

2 ouă

60 g făină

50 g mozzarella

30 g parmezan

200 g sos marinara

busuioc

sare

piper

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Pregăteşti quinoa conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Amesteci cu mixul de condimente. Condimentezi bucăţile de pui cu sare şi piper, după gust. Le dai prima dată prin făină.

Continui cu ouăle bătute.

La final, acoperi cu quinoa.

Ungi o tavă cu puţin ulei. Aşezi pieptul de pui şi îl dai la cuptor, aproximativ 20-25 de minute, sau până îşi schimbă culoarea. Presari mozzarella şi sosul marinara. Mai dai la cuptor, încă 5 minute.Serveşti cu frunze de busuioc tocate, dacă vrei.

Sursa http://damndelicious.net

Mai multe