Pui cu quinoa şi parmezan, reţeta pas cu pas FOTO
Quinoa este una dintre cele mai bune surse de proteine vegetale, cu un gust foarte bun. Dacă nu ai încercat-o până acum, îţi recomandăm o reţetă delicioasă cu pui şi parmezan.
Ingrediente
170 g quinoa
1 lingură mix de condimente
1 lingură ulei
2 bucăţi piept de pui
2 ouă
60 g făină
50 g mozzarella
30 g parmezan
200 g sos marinara
busuioc
sare
piper
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Pregăteşti quinoa conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Amesteci cu mixul de condimente. Condimentezi bucăţile de pui cu sare şi piper, după gust. Le dai prima dată prin făină.
Continui cu ouăle bătute.
La final, acoperi cu quinoa.
Ungi o tavă cu puţin ulei. Aşezi pieptul de pui şi îl dai la cuptor, aproximativ 20-25 de minute, sau până îşi schimbă culoarea. Presari mozzarella şi sosul marinara. Mai dai la cuptor, încă 5 minute.Serveşti cu frunze de busuioc tocate, dacă vrei.
Sursa http://damndelicious.net