Pui cu sos de portocale şi bere

10 iunie 2015   Rețete cu carne

Berea nu merge de minune doar ca o băutură răcoritoare după o masă copioasă. Ea oferă un gust aparte acestui fel de pui cu sos de portocale şi bere.

De ce ai nevoie pentru pui cu sos de portocale şi bere

¼ cană făină

piper

2 piepţi de pui dezosaţi

2 linguri unt

2 linguri ulei

1/3 cană suc de portocale

½ cană bere

coaja de la 1 portocală

pătrunjel

Cum se prepară pui cu sos de portocale şi bere

Amestecă făina cu piper. Taie pieptul de pui felii şi trece-l prin făină. Topeşte untul în tigaie, adaugă uleiul şi după ce s-a încins prăjeşte puiul pe fiecare parte 7 minute. Scoate puiul şi pune în loc zeama de portocală, berea şi după ce a scăzut sosul, coaja de portocală. Pune din nou puiul în tigaie, mai lasă-l 2-3 minute. Serveşte-l cu pătrunjel tocat.

Sursa foto http://killingthyme.net

http://killingthyme.net

Mai multe