Pui în crustă de muştar

25 septembrie 2014   Rețete cu carne

Combinaţia de muştar şi miere este absolut delicioasă şi împreună cu carnea fragedă de pui poţi pregăti un preparat demn de cele mai scumpe restaurante.

Ai nevoie de

4 linguri de muştar clasic

4 linguri muştar cu boabe

3 linguri miere

2 lingură ulei de măsline

rozmarin

6 pulpe de pui

Combină lingurile de muştar cu mierea şi uleiul de măsline şi amestecă până obţii o pastă. Pune pulpele de pui în acest amestec. Încinge 1 lingură de ulei în tigaie şi prăjeşte pulepele timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Pune-le în tavă împreună cu apă şi sosul de muştar şi ţine-le la cuptor până intră furculiţa cu uşurinţă în ele.

Foto http://damndelicious.net

http://damndelicious.net

Mai multe