Pui în crustă de parmezan

9 ianuarie 2015   Rețete cu carne

Crocant, delicios şi aromat, sunt doar câteva dintre cuvintele folosite pentru a descrie acest preparat.

Ai nevoie de

1 piept de pui dezosat

1 cană parmezan ras

2 linguri pătrunjel tocat

1 lingură oregano

1 linkură paprika

1 lingură pudră de usturoi

1 praf de sare

½ lingură piper

½ cană unt

Dă drumul la cuptor. Amestecă toate ingredientele uscate, adică parmezanul, pătrunjelul, oregano, paprika, usturoiul, piperul şi sarea. Taie pieptul de pui felii şi topeşte untul. Aşază hârtie de copt într-o tavă. Trece feliile de pui prin unt, după care prin parmezan şi pune-le în tavă. Dă-le la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

Sursa foto http://www.thechunkychef.com

http://www.thechunkychef.com

Mai multe