Pui în crustă de parmezan şi ceapă
3 octombrie 2016
Rețete cu carne
Dacă îl ţii prea mult pe foc, pieptul de pui se poate usca, carnea devine tare şi îşi pierde toată savoarea. Acest lucru nu se va întâmpla dacă prepari această reţetă de pui în crustă de parmezan şi ceapă.
De ce ai nevoie pentru pui în crustă de parmezan şi ceapă
100 g maioneză
50 g parmezan
4 piepţi de pui
4 linguri muştar
4 linguri pesmet
9 linguri ceapă tocată rumenită
sare
piper
Cum se prepară pui în crustă de parmezan şi ceapă
Dai drumul la cuptor. Combini maioneza cu parmezanul ras. Tai piepţii de pui felii şi îi aşezi într-o pungă împreună cu maioneza şi agiţi. Scoţi bucăţile de pui, le condimentezi cu sare şi piper după gust şi le ungi cu muştar. Presari pesmetul şi ceapa tocată, le aşezi în tavă şi le coci până când intră furculuţa cu uşurinţă în carne.
Sursa foto http://thehungrybluebird.com