Pui în sos

5 iulie 2016   Rețete cu carne

Deşi carnea de pui este fragedă, parcă este mai bună atunci când este însoţită de un sos uşor acrişor.

De ce ai nevoie pentru pui în sos

600 g piept pui

200 g roşii decojite

4 căţei de usturoi

50 g capere

ulei de măsline

busuioc

sare

piper

Cum se prepară pui în sos

Pieptul îl tai felii, îl ungi cu ulei, îl condimentezi cu sare şi piper şi-l frigi pe grătar.

Cureţi usturoiul, îl tai, îl amesteci cu roşiile decojite tăiate mărunt, cu puţin ulei şi pui la fiert. Când dă în clocot adaugi caperele şi mai laşi 10 minute să clocotească. La final, condimentezi cu sare, piper şi busuioc uscat. Poţi servi friptura cu roşii proaspete, făcute la grătar, cu sosul de capere şi cu orez fiert.

Mai multe