Pui în sos cremos de brânză cu ciuperci şi spanac

5 februarie 2018   Rețete cu carne

Cui nu îi place o friptură apetisantă de pui în sos cremos de brânză cu ciuperci şi spanac? Înceracă şi tu reţeta noastră simplă.

Ingrediente

4 bucăţi piept de pui 2 linguri ulei 300 g ciuperci, feliate sare piper

Pentru sos

4 căţei de usturoi, pisaţi

4 linguri unt

1 lingură făină

250 ml supă de pui

250 g smântână

50 g parmezan, ras

½ linguriţă usturoi pudră

200 g spanac

sare

piper

Mod de preparare – Pui în sos cremos de brânză cu ciuperci şi spanac

Într-o tigaie, rumeneşti puiul în uleiul încins 4-5 minute pe fiecare parte. Adaugi sare şi piper, după gust. Scoţi carnea pe o farfurie. Sotezi ciupercile în aceeaşi tigaie, până când îşi schimbă culoarea, 3-4 minute. Le pui lângă pui.

Căleşti usturoiul în untul topit până se înmoaie. Combini cu făina, supa de pui, smântâna, usturoiul pudră şi parmezanul. Amesteci 2-3 minute. Potriveşti de gust cu sare şi piper. Adaugi spanacul şi mai ţii tigaia pe foc 1-2 minute. Serveşti pieptul de pui cu sos.

Sursa https://whatsinthepan.com

https://whatsinthepan.com

Mai multe