Pui în sos de ciuperci
17 august 2016
Rețete cu carne
Cu puţin efort vei prepara o cină pentru care te va lăuda întreaga familie, pui în sos de ciuperci.
De ce ai nevoie pentru pui în sos de ciuperci
4 pulpe de pui
sare
piper
1 lingură ulei
1 ceapă
5 căţei de usturoi
3 morcovi
½ ardei roşu
100 g ciuperci
120 ml supă de pui
Cum se prepară pui în sos de ciuperci
Tai pulpele de pui în jumătate şi le asezonezi cu sare şi piper. Încingi uleiul, pui pulpele şi le rumeneşti pe ambele părţi, câte 2 minute. Scoţi pulpele şi pui în loc ceapa tocată, şi, după, ce devine sticloasă, adaugi morcovii feliaţi, usturoiul, ardeiul tocat şi ciupercile feliate. Sărezi şi laşi legumele să se călească 5 minute. Torni supa de pui, pui pulpele, acoperi şi laşi să fiarbă la foc mic, până când se pătrunde carnea şi scade sosul.
Sursa foto http://www.eatwell101.com