Pui în sos de roşii cu parmezan

2 iunie 2017   Rețete cu carne

O reţetă delicioasă, pieptul de pui în sos de roşii cu parmezan se prepară rapid şi este tot ce ai nevoie pentru o cină apetisantă.

Ingrediente

4 pulpe de pui sau piept

2 linguri unt

3 linguriţe usturoi pisat

2 linguriţe mix de condimente

50 g roşii deshidratate

230 ml supă de pui

120 g smântână

65 g parmezan ras

busuioc, după gust

sare

piper

Mod de preparare

Topeşti untul într-o tigaie, la temperatură medie. Rumeneşti carnea de pui 5-7 minute, pe ambele părţi. Transferi pe o farfurie. Pui în tigaie usturoiul, roşiile, mixul de condimente, supa, smântâna şi parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Amesteci până da în clocot, apoi mai laşi aproximativ 5 minute, până ce sosul se îngroaşă. Torni peste pui. Serveşti cu busuioc.

Sursa http://www.lecremedelacrumb.com

Mai multe