Pui în sos de roşii cu parmezan
O reţetă delicioasă, pieptul de pui în sos de roşii cu parmezan se prepară rapid şi este tot ce ai nevoie pentru o cină apetisantă.
Ingrediente
4 pulpe de pui sau piept
2 linguri unt
3 linguriţe usturoi pisat
2 linguriţe mix de condimente
50 g roşii deshidratate
230 ml supă de pui
120 g smântână
65 g parmezan ras
busuioc, după gust
sare
piper
Mod de preparare
Topeşti untul într-o tigaie, la temperatură medie. Rumeneşti carnea de pui 5-7 minute, pe ambele părţi. Transferi pe o farfurie. Pui în tigaie usturoiul, roşiile, mixul de condimente, supa, smântâna şi parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Amesteci până da în clocot, apoi mai laşi aproximativ 5 minute, până ce sosul se îngroaşă. Torni peste pui. Serveşti cu busuioc.
Sursa http://www.lecremedelacrumb.com