Pui în sos de spanac, reţeta pas cu pas FOTO

6 iunie 2017   Rețete cu carne

Încearcă o reţetă gustoasă de pui în sos de spanac şi anghinare, ideală pentru un prânz uşor sau cină.

Ingrediente

2 linguri ulei

6 bucăţi piept de pui

280 g spanac congelat

400 g anghinare marinată

400 g sos pentru paste

1 linguriţă fulgi de ardei iute, opţional

sare

piper

Mod de preparare

Într-o tigaie, rumeneşti în ulei bucăţile de piept de pui, timp de 10-12 minute, până îşi schimbă culoarea. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Transferi pe o farfurie.

În aceeaşi tigaie, pui spanacul decongelat şi scurs şi aghinarea, tăiată bucăţele. Laşi pe foc, 2-3 minute.

Adaugi sosul pentru paste şi amesteci timp de 2 minute.

Presari fulgi de ardei iute, dacă vrei. Serveşti imediat.

Sursa https://www.pillsbury.com

Mai multe