Pui înăbuşit cu roşii

27 mai 2016   Rețete cu carne

Dacă îţi place carnea de pui, trebuie să încerci reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi, adică un delicios pui cu roşii.

Ingrediente

1 pui mare 1 lingură unt 1 ceapă mare 500 g roşii sare, după gust piper, după gust mărar tocat, după gust pătrunjel, după gust

Mod de preparare

Încingi cuptorul. Tai puiul în patru bucăţi şi toci ceapa. Rumeneşti carnea în unt, împreună cu ceapa. Condimentezi cu sare şi piper. Acoperi cu un capac şi laşi puiul la înăbuşit câteva minute. Între timp, tai roşiile în patru, apoi le adaugi peste celelalte ingrediente din cratiţă, împreună cu mărarul şi pătrunjelul. Laşi totul să fiarbă câteva minute, fără apă. Dacă este nevoie, mai adaugi puţin unt, apoi dai la cuptorul încins, în prealabil, pentru ca mâncarea să scadă puţin.

Sursa foto: shewearsmanyhats.com.

Mai multe