Pui la tigaie cu dovlecei, reţetă italiană

31 mai 2018   Rețete cu carne

Hai să mai facem un mic popas în bucătăria italiană, să vezi cum se prepară cel mai bun pui la tigaie cu dovlecei!

u

500 g piepţi de pui dez

oregano uscat

supă de pui

busuioc verde

Asezonezi piepţii de pui pe ambele părţi cu sare şi piper şi îi prăjeşti într=o tigaie cu ulei încins până devin aurii, circa 6 minute pe fiecare parte. Îi transferi pe un platou. Pui în tigaie ceapa şi ardeii graşi şi sotezi până se înmoaie, 5 minute. Adaugi dovleceii şi usturoiul şi-i căleşti 3 minute. Presari oregano uscat şi amesteci. Torni supa de pui şi roşiile din conservă, zdrobite. Amesteci şi laşi până dă în clocot, reduci flacăra şi mai ţii 10 minute. Pui carnea de pui înapoi în tigaie şi cu lingura o acoperi cu sos. La final, ornezi cu busuioc.

Sursa:

https://www.delish.com

Mai multe