Pui la tigaie cu dovlecei, reţetă italiană
31 mai 2018
Rețete cu carne
Hai să mai facem un mic popas în bucătăria italiană, să vezi cum se prepară cel mai bun pui la tigaie cu dovlecei!
u
500 g piepţi de pui dez
oregano uscat
supă de pui
busuioc verde
Asezonezi piepţii de pui pe ambele părţi cu sare şi piper şi îi prăjeşti într=o tigaie cu ulei încins până devin aurii, circa 6 minute pe fiecare parte. Îi transferi pe un platou. Pui în tigaie ceapa şi ardeii graşi şi sotezi până se înmoaie, 5 minute. Adaugi dovleceii şi usturoiul şi-i căleşti 3 minute. Presari oregano uscat şi amesteci. Torni supa de pui şi roşiile din conservă, zdrobite. Amesteci şi laşi până dă în clocot, reduci flacăra şi mai ţii 10 minute. Pui carnea de pui înapoi în tigaie şi cu lingura o acoperi cu sos. La final, ornezi cu busuioc.
Sursa: