Pulpă de miel cu rozmarin
8 aprilie 2015
Rețete cu carne
Răsfaţă-i pe cei dragi cu preparate unul şi unul în aceste zile de mare sărbătoare. Iată cum se prepară pulpa de miel cu rozmarin.
De ce ai nevoie pentru pulpă de miel cu rozmarin
2,7 kg pulpă de miel 30 ml ulei de măsline 3 căţei de usturoi 1 legătură de rozmarin proaspăt (sau 1 linguriţă de rozmarin uscat) Sare şi piper
Cum se prepară pulpa de miel cu rozmarin
Spală pulpă de miel şi usuc-o, apoi unge-o cu ulei de măsline şi fă incizii în carne.
Asezonează mielul cu sare şi piper. Curată căţeii de usturoi şi feliază-i. Introdu-i împreună cu crenguţele de rozmarin în inciziile din carne.
Pune pulpă de miel într-o tavă pentru coacere şi adaugă apă. Partea inferioara trebuie să fie acoperită cu un strat lichid de 10 – 15 cm.Coace timp de 165 de minute, la 180°C.