Pulpe de pui cu lămâie şi usturoi

4 aprilie 2018   Rețete cu carne

Apetisante şi fragede, pulpele de pui cu lămâie nu vor rezista prea mult în farfurie.

Ingrediente 4 pulpe de pui dezosate felii de lămâie, pentru servire

3 căţei de usturoi, pisaţi

2-3 linguri zeamă de lămâie

1 linguriţă coajă rasă de lămâie

2 linguri ulei de măsline

1 lingură miere

½ linguriţă boia

½ linguriţă mix de condimente

1 lingură pătrunjel, tocat

sare

piper

Într-un bol, amesteci toate ingredientele pentru sos. Combini cu puiul într-o pungă resigilabilă şi laşi la marinat cel puţin 30 de minute.

Aşezi pulpele de pui într-o tavă, torni sosul rămas şi le dai la cuptorul încins la 200 °C pentru 15-20 de minute. Serveşti cu felii de lămâie şi pătrunjel.

Sursa https://rasamalaysia.com

https://rasamalaysia.com

Mai multe