Pulpe de pui cu roşii şi năut

24 aprilie 2017   Rețete cu carne

Pulpele de pui pot fi gătite în orice combinaţie sau ca atare, dar le poţi adăuga un plus de savoare, alături de năut crocant şi roşii cherry coapte.

Ingrediente

2-3 linguri ulei

8 pulpe de pui mici

½ ceapă, tocată

3 căţei de usturoi, feliaţi

boia

1 caserolă roşii cherry

700 g năut, la conservă

frunze de cimbru

sare, după gust

piper, după gust

sos de usturoi, opţional

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 220 de grade. Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, lăsându-le cu tot cu piele. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, aproximativ 8-10 minute. Dai deoparte.

În aceeaşi tigaie, căleşti ceapa şi usturoiul, 2-4 minute. Presari boia, după gust. Adaugi năutul şi roşiile şi le mai laşi pe foc împreună, timp de 4-5 minute. Aşezi pulpele de pui peste ele şi dai la cuptor, aproximativ 20 de minute. Serveşti cu frunze de cimbru şi sos de usturoi.

Sursa http://www.countryliving.com

Mai multe