Pulpe de pui în crustă de bere şi fulgi de porumb
Această reţetă de pulpe de pui în crustă de bere şi fulgi de porumb este absolut delicioasă şi foarte uşor de preparat. Încearc-o şi tu!
Ingrediente pentru pulpe de pui în crustă de bere şi fulgi de porumb
6 ciocănele pui 3 ouă 200 ml bere 300 g pesmet 1 linguriţă cu vârf boia iute 200 g făină 1 lingură condimente amestecate: cimbru, rozmarin, busuioc 300 g fulgi porumb ulei, pentru prăjit sare piper
Mod de preparare pulpe de pui în crustă de bere şi fulgi de porumb
Cureţi ciocănelele de pieliţă, le speli şi le pui la fiert în apă clocotită cu sare câteva minute. Le scoţi şi le laşi la răcit. Într-un castron, baţi bine ouăle, adaugi berea, sare, piper după gust şi făina. Baţi în continuare până obţii un aluat mai gros decât cel de clătite. Într-o farfurie adâncă, amesteci pesmetul cu fulgii de porumb, condimentele şi boiaua.
Pui pulpele răcite în compoziţia de ou cu bere şi le laşi câteva minute. Le scoţi, le treci prin pesmetul cu condimente, le prăjeşti în ulei la foc mic şi le laşi la scurs pe un prosop absorbant. Le serveşti calde sau reci, după ce le-ai înfăşurat la capăt cu puţină hârtie de copt legată cu sfoară.
FOTO Shutterstock