Pulpe de pui în sos de muştar

8 iunie 2017   Rețete cu carne

Puiul poate fi pregătit în numeroase feluri şi combinat cu diverse arome. Îţi propunem o reţetă în sos de muştar, la tigaie, extrem de simplă şi apetisantă.

Ingrediente

4 pulpe de pui

80 g muştar

ulei

80 ml sirop de arţar

1 lingură oţet de mere

1 linguriţă usturoi pisat

sare

piper

cimbru

Mod de preparare

Încingi puţin ulei într-o tigaie. Rumeneşti pulpele de pui, timp de aproximativ 5-8 minute, pe ambele părţi. Într-un bol, amesteci muştarul, siropul de arţar, oţetul şi usturoiul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Torni în tigaie şi laşi pe foc, până începe să fiarbă. Reduci temperatura, adaugi pulpele de pui şi amesteci cu sosul. Serveşti cu frunze de cimbru, dacă vrei.

Sursa http://www.lecremedelacrumb.com

Mai multe