Pulpe de pui în sos de muştar
8 iunie 2017
Rețete cu carne
Puiul poate fi pregătit în numeroase feluri şi combinat cu diverse arome. Îţi propunem o reţetă în sos de muştar, la tigaie, extrem de simplă şi apetisantă.
Ingrediente
4 pulpe de pui
80 g muştar
ulei
80 ml sirop de arţar
1 lingură oţet de mere
1 linguriţă usturoi pisat
sare
piper
cimbru
Mod de preparare
Încingi puţin ulei într-o tigaie. Rumeneşti pulpele de pui, timp de aproximativ 5-8 minute, pe ambele părţi. Într-un bol, amesteci muştarul, siropul de arţar, oţetul şi usturoiul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Torni în tigaie şi laşi pe foc, până începe să fiarbă. Reduci temperatura, adaugi pulpele de pui şi amesteci cu sosul. Serveşti cu frunze de cimbru, dacă vrei.
Sursa http://www.lecremedelacrumb.com