Pulpe de pui la tigaie
Ce poţi prepara mai apetisant pentru masa de prânz sau cină decât o porţie de pulpe de pui la tigaie, în sos de miere şi usturoi? Încearcă şi tu reţeta noastră.
Ingrediente
600 g pulpe de pui 2 linguri unt 4 căţei de usturoi, zdrobiţi 1 lingură pătrunjel tocat sare piper felii de lămâie, pentru servire
Pentru sos
4 linguri miere
1 lingură oţet
80 ml supă de pui
piper roşu, după gust
sare
Mod de preparare – Pulpe de pui la tigaie
Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Amesteci toate ingredientele pentru sos într-un bol. Rumeneşti pulpele de pui pe ambele părţi până îşi schimbă culoarea.
Topeşti untul într-o tigaie şi căleşti usturoiul 10-15 secunde. Întorci puiul în tigaie şi torni sosul. Laşi să dea uşor în clocot până începe să se îngroaşe, întorcând pulpele de pui de câteva ori. Serveşti cu pătrunjel şi felii de lămâie.
Sursa https://rasamalaysia.com