Ruladă cu carne şi caşcaval

9 februarie 2017   Rețete cu carne

Răsfaţă-ţi familia cu o ruladă gustoasă cu carne şi caşcaval, care va fi cu siguranţă pe gustul tuturor.

De ce ai nevoie pentru a pregăti rulada cu carne şi caşcaval

200 g carne tocată, opţional

450 g aluat pâine

5 felii mari salam

5 felii şuncă presată

5 felii caşcaval feliat

200 g brânză sau caşcaval

sare, după gust

piper, după gust

1 ou, bătut

Cum pregăteşti rulada cu carne şi caşcaval

Încălzeşti cuptorul la 220 de grade. Găteşti carnea tocată într-o tigaie timp de 10 minute. Întinzi aluatul de pâine într-o tavă tapetata cu hartie de copt. Aşezi în centru feliile de salam, şunca presată şi caşcavalul feliat, lăsând marginile libere. Presari peste brânza sau caşcavalul, după gust, sarea, piperul şi carnea tocată.

Acoperi conţinutul cu aluatul şi îl înfăşori ca pe o ruladă. Îl ungi bine cu oul bătut, având grijă să nu se desfacă la capete. Găteşti în cuptor aproxmativ 20 de minute. Serveşti imediat.

Sursa http://allrecipes.com

Mai multe