Ruladă cu carne şi caşcaval
Răsfaţă-ţi familia cu o ruladă gustoasă cu carne şi caşcaval, care va fi cu siguranţă pe gustul tuturor.
De ce ai nevoie pentru a pregăti rulada cu carne şi caşcaval
200 g carne tocată, opţional
450 g aluat pâine
5 felii mari salam
5 felii şuncă presată
5 felii caşcaval feliat
200 g brânză sau caşcaval
sare, după gust
piper, după gust
1 ou, bătut
Cum pregăteşti rulada cu carne şi caşcaval
Încălzeşti cuptorul la 220 de grade. Găteşti carnea tocată într-o tigaie timp de 10 minute. Întinzi aluatul de pâine într-o tavă tapetata cu hartie de copt. Aşezi în centru feliile de salam, şunca presată şi caşcavalul feliat, lăsând marginile libere. Presari peste brânza sau caşcavalul, după gust, sarea, piperul şi carnea tocată.
Acoperi conţinutul cu aluatul şi îl înfăşori ca pe o ruladă. Îl ungi bine cu oul bătut, având grijă să nu se desfacă la capete. Găteşti în cuptor aproxmativ 20 de minute. Serveşti imediat.
Sursa http://allrecipes.com