Ruladă cu sfeclă şi carne tocată
28 august 2015
Rețete cu carne
Ca s-o poţi găti uşor, este ideal să cumperi sfecla roşie de dimensiuni mici. Ai grijă să aibă o suprafaţă fără pete şi să fie netedă şi fermă, semn că este proaspătă.
Ingrediente 3 sfecle 2 ouă sare 500 g carne tocată de vită 500 g carne tocată de porc 100 g miez de pâine 50 ml lapte piper 1 ceapă
Mod de preparare
Coci sfecla, o descojeşti şi o tai cuburi. Amesteci carnea de porc cu cea de vită, adaugi ouăle, ceapa tocată, miezul de pâine înmuiat în lapte, stors bine, sare şi piper şi omogenizezi. Întinzi compoziţia pe o foaie de copt, aşezi în mijloc sfecla şi rulezi cu ajutorul foii. Dai rulada la rece 30 de minute, după care o aşezi în tavă şi o dai la cuptor, 45-50 de minute.