Ruladă cu şuncă

10 martie 2016   Rețete cu carne

În numai o oră poţi prepara un aperitiv special.

Ingrediente

6 ouă

200 g şuncă

500 g brânză de vaci

1 ceapă

1 ardei gras roşu

100 ml supă de legume

250 g legume congelate (mazăre, fasole verde, porumb)

100 g maioneză

2 plicuri gelatină

1 cub de unt

sare

piper

Mod de preparare: Fierbi ouăle tari, le cureţi şi le laşi să se răcească. Sotezi legumele congelate în unt, iei cratiţa de pe foc şi adaugi şunca tăiată cubuleţe, ceapa tocată mărunt şi ardeiul gras tăiat cuburi. Brânza o mixezi cu maioneza şi torni peste ea legumele sotate. Pui gelatina la înmuiat în supa de legume, o aşezi pe foc să se dizolve şi o torni peste compoziţia de brânză şi legume. Condimentezi cu sare, piper şi omogenizezi încet.

Aşezi o folie de plastic pe o planşetă, întinzi compoziţia de brânză, ouăle întregi şi rulezi strâns. O dai la rece câteva ore şi o serveşti tăiată felii.

Mai multe