Ruladă cu şuncă şi cremă de brânză

27 iulie 2016   Rețete cu carne

Un aperitivi deosebit, pentru ocazii, cel puţin, la fel de deosebite.

Ingrediente

400 g cremă de brânză 250 g unt cu hrean 200 g brânză de vaci sare piper 16 felii de şuncă 4 castraveţi muraţi 1 ardei gras roşu 4 felii subţiri de brânză telemea 1 legătură pătrunjel 200 g carne de vită fiartă

Mod de preparare

Amesteci crema de brânză cu untul, brânza de vaci, telemeaua fărâmiţată, pătrunjelul tocat, sare şi piper. Tai carnea de vită fâşii şi toci castraveţii muraţi şi ardeiul gras roşu. Potriveşti carnea de sare şi piper şi o amesteci cu ardeii şi castraveţii tocaţi.

Întinzi feliile de şuncă pe o suprafaţă plană, având grijă să se suprapună, apoi ungi cu cremă de brânză, iar aşezi o felie de şuncă, apoi un strat de carne de vită, iar o felie de şuncă, apoi cremă de brânză, felie de şuncă şi ultimul strat de carne de vită.

Rulezi cu grijă să nu se destrame rulada. Dai la frigider câteva ore.

Mai multe