Ruladă de curcan
Îţi recomandăm o reţetă inedită de ruladă de curcan.
Ingrediente
700 g carne tocată de curcan
4 ouă fierte tari
100 g brânză feta
50 g parmezan
câteva fire de pătrunjel, mărar, busuioc
sare și piper
1 cățel de usturoi zdrobit
100 g bacon
Mod de preparare
Amesteci brânza feta rasă, parmezanul ras, verdeața tocată, usturoiul zdrobit, sare și piper până obții o consistență omogenă.
Întinzi amestecul de carne pe o foaie de copt, formând un strat uniform, subțire. Pui ouăle fierte și tocate deasupra și le întinzi uniform, apoi adaugi crema cu brânză feta, verdeață și rulezi cu grijă compoziția, strângând-o cât mai bine.
Așezi rulada într-o tavă acoperită cu hârtie de copt și o coci 40-50 de minute sau până când este complet coaptă în interior. După ce ai scos-o din cuptor, o lași să se odihnească câteva minute înainte de a o tăia felii.