Ruladă de pui cu carne tocată

6 ianuarie 2015   Rețete cu carne

Aperitiv sau fel de mâncare de sine stătător, această ruladă de pui cu carne tocată este oricând binevenită.

Ai nevoie de

2 piepţi de pui 1 morcov 2 ouă 4 căţei usturoi 3 linguri ulei 2 felii şuncă 1 ardei, tocat 1 ceapă verde tocată sare piper busuioc cimbru

Mod de preparare

Feliezi o bucată de piept de pui, baţi cu ciocănelul de şniţele şi condimentezi cu sare şi pi-per. Pe cealaltă o fierbi foarte puţin, apoi o toci.

Amesteci carnea tocată cu ouă, usturoi, sare, piper, cimbru, busuioc, ardei, ceapă verde şi cu morcov răzuit fin. Întinzi bucata de piept de pui, aşezi feliile de şuncă, apoi compoziţia de carne tocată. Înfăşori şi ungi rulada cu ulei, apoi o aşezi într-un vas termorezistent.

Dai la cuptor cam 40 de minute. Serveşti cu ce garnitură şi sos doreşti.

sursa foto: Shutterstock

Mai multe