Ruladă de pui cu legume

2 decembrie 2015   Rețete cu carne

Acest deliciu culinar care îmbină carnea de pui cu multe legume este acel fel de mâncare care îi poate aduna la masă şi pe carnivori şi pe vegetarieni.

Ingrediente

1 kg piept de pui dezosat 300 g şuncă 2 ardei graşi roşii 1 conservă mazăre 4 felii pâine 100 ml lapte 80 g unt 4 ouă 200 g brânză 400 ml supă de pui sare piper

Mod de preparare

Tai pieptul de pui pe orizontală în două părţi, lăsând unul din capete încă prins. Asezonezi carnea cu sare şi piper după gust. Scurgi mazărea, o speli sub un jet de apă rece şi o laşi la scurs. Înmoi pâinea în lapte, o scurgi, o amesteci cu ouăle bătute, brânza rasă, şunca tăiată cubuleţe, ardeii tocaţi şi mazărea. Întinzi umplutura peste carne, o rulezi şi o legi cu sfoară.

O ungi cu unt topit şi o pui în tavă împreună cu supa de pui. Laşi rulada la cuptor până când furculiţa intră cu uşurinţă în carne. Stropeşti din când în când rulada cu sosul din tavă.

Mai multe