Ruladă din carne de porc umplută cu brânză
Pentru un gust deosebit, condimentează carnea cu cimbru, rozmarin şi oregano. Serveşte rulada cu fasole verde, mazăre sau legume la grătar.
De ce ai nevoie pentru ruladă
2 felii carne de porc
sare
piper
100 g brânză sărată
2 căţei de usturoi
2-3 linguri ulei de măsline
100 ml vin alb
6 roşii uscate
condimente
Cum se prepară rulada
Baţi fileurile cu ciocanul pentru şniţele, apoi le sărezi şi le condimentezi, după gust, pe ambele părţi. Pui peste ele roşii uscate tocate, apoi brânza sărată rasă şi usturoi pisat. Rulezi şi legi strâns cu sfoară. Le pui în tavă, împreună cu uleiul şi vinul, adaugi crenguţe de rozmarin şi de cimbru, acoperi tava cu hârtie de copt şi o dai la cuptor până când se pătrunde carnea. Dai hârtia la o parte şi laşi ruladele să se rumenească.