Ruladă din carne de porc umplută cu brânză

9 august 2017   Rețete cu carne

Pentru un gust deosebit, condimentează carnea cu cimbru, rozmarin şi oregano. Serveşte rulada cu fasole verde, mazăre sau legume la grătar.

De ce ai nevoie pentru ruladă

2 felii carne de porc

sare

piper

100 g brânză sărată

2 căţei de usturoi

2-3 linguri ulei de măsline

100 ml vin alb

6 roşii uscate

condimente

Cum se prepară rulada

Baţi fileurile cu ciocanul pentru şniţele, apoi le sărezi şi le condimentezi, după gust, pe ambele părţi.  Pui peste ele roşii uscate tocate, apoi brânza sărată rasă şi usturoi pisat. Rulezi şi legi strâns cu sfoară. Le pui în tavă, împreună cu uleiul şi vinul, adaugi crenguţe de rozmarin şi de cimbru, acoperi tava cu hârtie de copt şi o dai la cuptor până când se pătrunde carnea. Dai hârtia la o parte şi laşi ruladele să se rumenească.

Sursa http://amateurcookprofessionaleater.blogspot.ro

http://amateurcookprofessionaleater.blogspot.ro

Mai multe