Ruladă din carne de viţel cu caşcaval şi fasole verde

18 aprilie 2016   Rețete cu carne

O delicioasă ruladă pentru răsfăţul întregii familiia strânse în jurul mesei la final de săptămâmă!

Ingrediente (3 porţii)

3 fileuri pulpă viţel 1 conservă de fasole verde, scursă 200 g caşcaval ras sare piper 6 felii şuncă

Cum se prepară

Speli şi usuci în şerveţele absorbante carnea, aşezi folie de plastic deasupra, apoi o baţi uşor cu ciocanul de şniţele şi o dai cu sare şi piper, după gust. Presari caşcaval pe fiecare felie de carne, aşezi câteva păstăi de fasole verde, rulezi, le înfăşori în şuncă, apoi le prinzi cu scobitori.

Le aşezi într-o tavă unsă şi le acoperi cu folie de aluminiu. Le laşi 20 de minute, scoţi folia şi le întorci. Le mai laşi 15 minute, având grijă să le stropeşti din când în când cu sosul format în tavă.

Serveşti, după gust, cu piure de cartofi şi sos.

foto: profimedia

Mai multe